UAKinogo.com

Розумник Вілл Гантінґ (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Розумник Вілл Гантінґ (1997)

Розумник Вілл Гантінґ (1997)

Дивитися онлайн Розумник Вілл Гантінґ фільм

Дивитися онлайн «Розумник Вілл Гантінґ» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (964 535 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Розумник Вілл Гантінґ (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Розумник Вілл Гантінґ - це американська психологічна драма 1997 року, знята Гасом Ван Сентом і написана Беном Аффлеком і Меттом Деймоном. У фільмі грають Робін Вільямс, Деймон, Аффлек, Стеллан Скарсгард і Мінні Драйвер.

Фільм розповідає про Вілла Гантінґа (Метт Деймон), молодого чоловіка з надзвичайними математичними здібностями, який працює прибиральником в MIT. Він виріс у прийомних сім’ях і має травмоване минуле, через що не може знайти своє місце в житті. Його талант виявляє професор Джеральд Ламбо (Стеллан Скарсгард), який пропонує йому навчатися під своїм керівництвом і водночас ходити на сесії психотерапії. Психологом стає доктор Шон Магуайр (Робін Вільямс), який сам пережив особисту трагедію і може зрозуміти Вілла краще, ніж хто-небудь інший. У той же час Вілл закохується в Скайлер (Мінні Драйвер), студентку-медика з багатої сім’ї, яка хоче поїхати до Каліфорнії.

Фільм є одним з найвизначніших творів кар’єри Робіна Вільямса, який отримав за свою роль «Оскара» за найкращу чоловічу роль другого плану. Також «Оскара» отримали Бен Аффлек і Метт Деймон за найкращий оригінальний сценарій, який вони написали ще студентами. Фільм отримав схвальні відгуки критиків і став комерційно успішним, заробивши понад 225 млн доларов при бюджеті 10 млн доларов. Фільм є символом американської мрії і показує, що людина може подолати свої перешкоди і досягти свого потенціалу, якщо вона має прагнення, підтримку і любов.