UAKinogo.com

Каспер: Початок (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Каспер: Початок (1997)

Каспер: Початок (1997)

Дивитися онлайн Каспер: Початок фільм

Дивитися онлайн «Каспер: Початок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (4 138 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Каспер: Початок (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Каспер: Початок” (1997) розповідає про те, як милий і добрий привид Каспер опинився у світі живих і знайшов собі друга. Каспер не встиг потрапити на поїзд, який везе привидів до післяжиття, і випадково випав з нього. Він прилетів до містечка Дідстаун, де всі бояться привидів і хочуть зруйнувати старий особняк Епплгейт, де живуть інші привиди.

Каспер познайомився з хлопчиком Крісом Карсоном, який захоплюється привидами і надприродним. Кріс вирішив навчити Каспера, як бути справжнім привидом, і показати йому різні пригоди. Каспер також зустрівся з трьома веселими привидами - Стрекозелем, Товстуном і Смердючкою, які стали його друзями. Разом вони намагалися захистити особняк Епплгейт від злого боса Крісового батька Тіма, який хотів його знести.

Але не все так просто у світі привидів. Злий гуль Кайбош, голова Центру Привидів, довідався про те, що Каспер не прибув до пункту призначення, і послав свого помічника Сневела, щоб знайти його і привести назад. Кайбош хотів покарати Каспера за те, що він дружить з людьми і не лякає їх. Чи зможе Каспер врятувати своїх друзів і залишитися у своєму новому домі?