UAKinogo.com

Робін Гуд: принц злодіїв (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Робін Гуд: принц злодіїв (1991)

Робін Гуд: принц злодіїв (1991)

Дивитися онлайн Робін Гуд: принц злодіїв фільм

Дивитися онлайн «Робін Гуд: принц злодіїв» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (195 196 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Робін Гуд: принц злодіїв (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Робін Гуд: принц злодіїв» (Robin Hood: Prince of Thieves) - це захоплююча історія про легендарного героя, який боровся за справедливість і свободу народу Англії в часи крестових походів. Головний герой, Робін з Локслі, повертається з війни до рідної землі, де його чекають лихоліття і тиранія. Шериф Ноттингема захопив владу в країні і жорстоко гнобить бідних і беззахисних. Робін вирішує протистояти злодію і збирає навколо себе вірних друзів - лесових розбійників, які живуть в Шервудському лесу. Вони починають нападати на багатих і роздавати гроші біднякам, завойовуючи любов і повагу народу.

Але Робін не тільки борець за справедливість, але і романтик, який закохується в прекрасну леди Меріан - племінницю короля Ричарда Левове Серце. Їхня любов переживає багато випробувань і небезпек, адже шериф Ноттингема теж прагне одружитися на Меріан і захопити трон. Робін і Меріан мають знайти спосіб врятувати своє кохання і свою країну від зла і беззаконня.

Фільм «Робін Гуд: принц злодіїв» - це фантастичне поєднання бойовика, пригодницького фільму і мелодрами, яке не залишить байдужим нікого. Фільм наповнений динамічними сценами, гумором, емоціями і чудовою музикою. Акторський склад фільму також вражає: Кевин Костнер, Морган Фримен, Алан Рикман, Кристиан Слейтер і багато інших зоряних імен. Фільм став одним з найуспішніших в кар’єрі Кевина Костнера і одним з найкращих екранізацій легенди про Робина Гуда.