UAKinogo.com

Приватний курорт (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Приватний курорт (1985)

Приватний курорт (1985)

Дивитися онлайн Приватний курорт фільм

Дивитися онлайн «Приватний курорт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (8 694 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Приватний курорт (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Сонячні береги Маямі стають свідками незабутніх пригод двох молодих друзів - Джека та Бена. Вони прибувають до розкішного приватного курорту з єдиною метою - отримати максимум задоволення від відпустки. Однак їхні плани швидко перетворюються на хаос.

Паралельно з ними у курорті перебуває ще одна особа - професійний злодій, що має намір викрасти коштовності одного з гостей. За випадковість або долю, Джек та Бен стають частиною цього захоплюючого змагання, перетворюючи свою відпустку на цілком незвичний відпочинок.

Фільм "Приватний курорт" - це яскрава комедія про молодість, пригоди та пошук себе. З динамічним сюжетом, живими героями та непередбачуваними поворотами подій, ця стрічка доставить глядачу масу позитивних емоцій. Подорожуючи разом з героями по курорту, ви відчуєте тепло сонця Маямі і переживете незабутні моменти їхньої відпустки.