UAKinogo.com

Залягти на дно в Брюге / Одного разу в Брюге (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Залягти на дно в Брюге / Одного разу в Брюге (2007)

Залягти на дно в Брюге / Одного разу в Брюге (2007)

Дивитися онлайн Залягти на дно в Брюге / Одного разу в Брюге фільм

Дивитися онлайн «Залягти на дно в Брюге / Одного разу в Брюге» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (427 552 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Залягти на дно в Брюге / Одного разу в Брюге (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Рей і Кен - два кілери, які працюють на лондонського боса Гаррі. Після того, як Рей випадково вбиває маленького хлопчика під час замаху на священика, Гаррі наказує їм поїхати до Брюге - старовинного бельгійського міста - і чекати там його дзвінка. Рей переживає через свою помилку і не може насолодитися красою міста, а Кен намагається його розважити і показати йому визначні місця.

У Брюге вони зустрічають різних цікавих і дивних людей: американських туристів, карлика-актора, наркоманку-проститутку і її бойфренда-злодія. Рей також закохується у місцеву дівчину Хлою, яка працює на знімальному майданчику. Але коли Гаррі нарешті зв’язується з ними і дає їм нове завдання, вони усвідомлюють, що їхнє перебування в Брюге не було просто відпочинком, а чимось більшим і страшним.

In Bruges / Залягти на дно в Брюге / Одного разу в Брюге - це чорна комедія про гріхи, каяття і долю. Фільм поєднує гумор, екшен і драму, створюючи незабутнє кіно. Фільм отримав численні нагороди і номінації, зокрема Оскара за найкращий оригинальний сценарій.