UAKinogo.com

Темна вежа (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Темна вежа (2017)

Темна вежа (2017)

Дивитися онлайн Темна вежа фільм

Дивитися онлайн «Темна вежа» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (139 614 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Темна вежа (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм про фантастичну подорож Джейка Чемберса - хлопчика, який має видіння про інші світи, де існує Темна вежа - центр усього буття. Джейк вірить, що його видіння - не просто сни, а ключ до розгадки таємниці Всесвіту. Він знаходить портал, який переносить його у світ Середзем’я - зруйновану землю, де панує хаос і насильство.

Тут Джейк зустрічається з Роландом Дискейном - останнім з роду Стрільців, які захищали Вежу від сил темряви. Роланд переслідує Чоловіка в чорному - злого чародія, який прагне зруйнувати Вежу і відкрити ворота до пекла. Джейк і Роланд об’єднують свої сили, щоб зупинити Чоловіка в чорному і врятувати Всесвіт від загибелі.

Але їхнє завдання не таке просте, як здається. Чоловік в чорному має своїх слуг і шпигунів у різних світах, в тому числі і на Землі. Він також хоче захопити Джейка, який має унікальний дар - силу Сяючого. Ця сила може допомогти Чоловіку в чорному зруйнувати Вежу або ж стати останньою надією для Роланда і всього живого.