UAKinogo.com

Моя чарівна леді (1964) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Моя чарівна леді (1964)

Моя чарівна леді (1964)

Дивитися онлайн Моя чарівна леді фільм

Дивитися онлайн «Моя чарівна леді» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (96 181 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Моя чарівна леді (1964)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Класична музична комедія про неймовірну перетворення простої квіткарки Елізи Дулітл у витончену леді. Завдяки апостату фонетики професору Генрі Гіггінсу, який береться за навчання Елізи правильно вимовляти англійські слова, дівчина отримує шанс змінити свою долю. Але чи зможе вона забути своє минуле і знайти своє місце у високому світі?

Фільм є екранізацією однойменного бродвейського мюзиклу, який, у свою чергу, базується на п’єсі Джорджа Бернарда Шоу “Пігмаліон”. Режисером фільму став Джордж К’юттнер, а головні ролі виконали Одрі Хепберн і Рекс Гаррісон. Фільм отримав величезний успіх у глядачів і критиків, а також восьмеро премій “Оскар”, включаючи нагороди за кращий фільм, режисуру і акторську гру.

“Моя чарівна леді” - це захоплююча історія про любов, самовдосконалення і силу слова. Фільм наповнений чудовими піснями, гумором і романтикою. Це справжнє кіношедевр, який не залишить байдужим нікого.