UAKinogo.com

Всесвітня Війна Z (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Всесвітня Війна Z (2013)

Всесвітня Війна Z (2013)

Дивитися онлайн Всесвітня Війна Z фільм

Дивитися онлайн «Всесвітня Війна Z» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (666 996 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Всесвітня Війна Z (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Всесвітня Війна Z - це трилер про виживання в умовах зомбі-апокаліпсису. У цьому фільмі ми слідуємо за Джеррі Лейном, колишнім співробітником ООН, який намагається знайти джерело і ліки від загадкової інфекції, що перетворює людей на кровожерних монстрів. У цьому фільмі ми бачимо захоплюючі сцени переслідувань, бою і втечі від натовпів зомбі, які загрожують знищити людство.

World War Z / Всесвітня Війна Z - це фільм про сміливість, солідарність і надію. Це фільм про те, як важливо не здаватися і боротися за свою родину і свою планету. Це фільм про те, як люди різних країн і культур можуть об’єднатися проти спільного ворога. Це фільм, який показує силу людського духу.

World War Z / Всесвітня Війна Z - це фільм, який змусить вас триматися за крісло від початку до кінця. Це фільм, який додасть вам адреналіну і емоцій. Це фільм, який перевершує всі ваші очікування від зомбі-фільму. Це фільм, який варто подивитися всім любителям жахів і екшену.