UAKinogo.com

Розбірки у маленькому Токіо (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Розбірки у маленькому Токіо (1991)

Розбірки у маленькому Токіо (1991)

Дивитися онлайн Розбірки у маленькому Токіо фільм

Дивитися онлайн «Розбірки у маленькому Токіо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (19 260 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Розбірки у маленькому Токіо (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Розбірки у маленькому Токіо" (1991) – кінострічка, що поєднує бойові мистецтва, екшен та кримінальний детектив. У центрі подій - двоє відважних детективів, що об'єднують зусилля задля боротьби з небезпечною якудзою, яка тероризує район Маленьке Токіо в Лос-Анджелесі. Ці незламні чоловіки виявляються єдиними, хто готовий вступити у сутичку з неконтрольованою злочинністю.

Їхнє завдання полягає у розкритті та знищенні кримінального синдикату, що займається контрабандою, вбивствами та зґвалтами. Впродовж стрічки глядачі стають свідками неймовірних бойових сцен, захоплюючих перегонів та розкриття таємниць злочинного світу. В образах головних героїв втілюється краще з традицій східних бойових мистецтв та західного екшену.

Завдяки неперевершеній грі акторів, динамічному сюжету та адреналіновим сценам бою, "Розбірки у маленькому Токіо" здатні захопити кожного глядача, який шукає драйву та емоційних вражень. Фільм став класикою жанру та однією з найулюбленіших кінострічок серед прихильників екшену та бойових мистецтв.