UAKinogo.com

Мати! (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мати! (2017)

Мати! (2017)

Дивитися онлайн Мати! фільм

Дивитися онлайн «Мати!» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (227 378 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мати! (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мати! (2017) - це психологічний трилер режисера Даррена Аронофскі, який змушує глядача зануритися в кошмарну атмосферу дому, де живе молода пара. Жінка (Дженніфер Лоуренс) намагається відновити старий будинок свого чоловіка (Хав’єр Бардем), письменника, що страждає від творчої кризи. Але їх спокійне життя порушується прибуттям незнайомців, які починають влаштовувати хаос і насильство в їхньому домі.

Фільм не має чіткого сюжету і логіки, але наповнений символікою і алегоріями, які можна тлумачити по-різному. Деякі критики вважають, що фільм є метафорою біблійної історії, де Жінка представляє Матір-Землю, а Чоловік - Бога. Інші бачать в ньому критику екологічної ситуації на планеті, де людство знищує природу і творчий потенціал. Також можна розглядати фільм як особисту драму режисера, який висловлює свої страхи і комплекси через своїх героїв.

Мати! - це фільм, який не залишає байдужим нікого. Він викликає сильні емоції у глядача, від захоплення до огиди. Він став одним з найбільш суперечливих і обговорюваних фільмів 2017 року, отримавши як позитивні, так і негативні відгуки. Він є викликом для тих, хто шукає нестандартне і провокаційне кіно.