UAKinogo.com

Плетена людина (1973) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Плетена людина (1973)

Плетена людина (1973)

Дивитися онлайн Плетена людина фільм

Дивитися онлайн «Плетена людина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (82 274 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Плетена людина (1973)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є британським фольк-хоррором режисера Робіна Гарді за сценарієм Ентоні Шеффера. Головний герой - поліцейський сержант Ніл Гові, який прилітає на віддалений шотландський острів Саммерайл, щоб розшукати зниклу дівчинку Роуен Моррісон. На острові він зустрічає дивних і недружніх мешканців, які поклоняються язичницьким богам і святкують стародавні обряди.

Фільм показує контраст між християнською мораллю Гові і паганською культурою островитян, які не цураються сексу, насильства і жертвопринесення. Гові виявляється один проти всіх і не може розраховувати на допомогу або співчуття. Все на острові контролює лорд Саммерайл, який має свої таємні плани щодо Гові і Роуен. Фильм досягає свого кульмiнацiї в день Мей-Дей, коли вiдбувається страшне жертвопринесення.

Фильм був знятий з низьким бюджетом і мав складну історiю випуску. Однак вiн став культовим і впливовим твором британського кiно i фольк-хоррору. У головних ролях знялися Едвард Вудвард, Крiстофер Лi, Брiтт Екланд та iншi. Фильм отримав премiю “Сатурн” за найкращий хоррор i був номiнований на “БАФТА”. У 2006 роцi було знято ремейк фильму з Нiколасом Кейджем у головнiй ролi.