UAKinogo.com

Передмістя / Провінціали (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Передмістя / Провінціали (1989)

Передмістя / Провінціали (1989)

Дивитися онлайн Передмістя / Провінціали фільм

Дивитися онлайн «Передмістя / Провінціали» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (76 234 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Передмістя / Провінціали (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про життя звичайних мешканців тихого американського передмістя, які починають підозрювати, що в їхньому сусідстві живуть сатанисти-вбивці. Головний герой - Рей Петерсон - це спокійний і добродушний сім’янин, який вирішує провести свою відпустку вдома. Але його спокій порушується, коли в сусідньому будинку оселяються нові жильці - родина Клопек. Вони дуже дивно себе поводять: ніколи не виходять на вулицю, не спілкуються з ніким, а по ночах видно дивні світла і чути страшні звуки з їхнього підвалу.

Рей разом з іншими сусідами - Артом Вайнгартнером і Марком Рамсфілдом - починає слідкувати за Клопеками і шукати докази їхньої причетності до злочину. Вони підозрюють, що Клопеки вбили свого старого сусіда Волтера Сельзніка і ховають його труп у своєму будинку. Вони також думають, що Клопеки проводять ритуальні жертвопринесення і мають у своєму розпорядженні ядерну зброю.

По дорозі до правди Рей і його сусіди потрапляють у багато комічних і небезпечних ситуацій, а також знаходять нових друзів і ворогів. Рей закохується в Керол - новенькому пекарці, яка працює на мобільному фургончику. Арт знаходить свого старого друга - Риккі Батлера - панк-подлітка, який любить спостерігати за подіями на вулиці. А Марк знаходить свого старого ворога - Харлея МакКейба - агента ФБР, який також цікавиться Клопеками.