UAKinogo.com

Сила волі / Гонка (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Сила волі / Гонка (2016)

Сила волі / Гонка (2016)

Дивитися онлайн Сила волі / Гонка фільм

Дивитися онлайн «Сила волі / Гонка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (38 148 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Сила волі / Гонка (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гонка - це біографічна спортивна драма 2016 року про афроамериканського атлета Джессі Овенса, який виграв рекордну кількість з чотирьох золотих медалей на Олімпійських іграх 1936 року в Берліні. Фільм режисерований Стівеном Хопкінсом і написаний Джо Шрапнелем і Анною Вотерхаус. У головних ролях знялися Стефан Джеймс як Овенс і Джейсон Судейкіс як його тренер Ларрі Снайдер.

Фільм розповідає про життєвий шлях Овенса від його студентських років в Огайському державному університеті, де він зазнавав расової дискримінації і образ, до його триумфального виступу на Олімпіаді в нацистській Німеччині, де він показав свою силу волі і майстерність, зробивши вигляд, що не помічає пропаганди Адрольфа Гiтлера про перевагу арiйської раси. Овенс також боровся з особистими проблемами, такими як пiдтримка своєї дружини Рут i маленької дочки, невiрнiсть i спокуси слави.

Фiльм є захоплюючою iсторiєю про мужнiсть, витримку, толерантнiсть i дружбу, а також надихаючою драмою про боротьбу одного людини за те, щоб стати олiмпiйською легендою. Фiльм отримав позитивнi вiдгуки вiд критикiв i глядачiв, а також був номiнований на кiлька премiй, в тому числi на кращий фiльм року за версiєю Американської асоцiацii чорношкiрих критикiв.