UAKinogo.com

Едді «Орел» (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Едді «Орел» (2016)

Едді «Орел» (2016)

Дивитися онлайн Едді «Орел» фільм

Дивитися онлайн «Едді «Орел»» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (94 177 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Едді «Орел» (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Едді «Орел» (2016) - це надихаюча біографічна комедія, заснована на реальній історії Майкла Едвардса (Тарон Еджертон), британського лижника-пригунця, який у 1988 році став першим представником Великої Британії на олімпійських іграх з лижних стрибків з 1928 року. У фільмі також знялися Х’ю Джекман, Крістофер Уокен, Ірис Бербен і Джим Бродбент. Режисером фільму є Декстер Флетчер, сценаристами - Саймон Келтон і Шон Маколей.

Едді - хлопець, який з дитинства мріяв про Олімпіаду, але не мав достатньо таланту для жодного виду спорту. Вирішивши спробувати свої сили в лижних стрибках, він вирушає до Німеччини, де знайомиться з колишнім чемпіоном і пияком Бронсоном Пірі (Х’ю Джекман), який погоджується стати його тренером. Попри всюлудську насмішку і протидію офіційних чиновників, Едді не втрачає впевненості в собі і волю до перемоги. З допомогою Пірі він долає всі перешкоди і потрапляє на Зимову Олімпіаду 1988 року в Калгарі, де завойовує серця глядачів своїм непереборним духом.

«Едді «Орел» є веселим і зворушливим триб’ютом одному з найбезглуздіших і найсимпатичніших героїв олімпійської історії. Кіно показує, що успiх не обов’язково означає перемогу, а головне - це брати участь і не здаватися.