UAKinogo.com

Свідок (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Свідок (1985)

Свідок (1985)

Дивитися онлайн Свідок фільм

Дивитися онлайн «Свідок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (96 251 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Свідок (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Детектив Джон Бук розслідує вбивство поліцейського у Філадельфії. Єдиним свідком злочину є восьмирічний хлопчик Семюель, який належить до амішів - релігійної громади, що живе за старовинними звичаями. Джон дізнається, що вбивцями є його колеги-корумповані поліцейські. Вони хочуть знищити свідка та Джона.

Джон вирішує сховатися разом з Семюелем та його матір’ю Рейчел у їхньому поселенні амішів. Там він знайомиться з їхнім способом життя, їхніми цінностями та традиціями. Він також закохується в Рейчел, яка вже наречена іншому чоловікові. Але небезпека не забарилася. Вбивці довідаються про місце перебування Джона та Семюеля та нападають на поселення.

Свідок - це захоплюючий трилер режисера Пітера Вайра. Фільм показує контраст між сучасним мегаполісом та селянською ідиллією, між насильством та миролюбством, між любов’ю та обов’язком. Для глядачів, які люблять напружену сюжетну лінію та глибокий психологізм, це чудовий вибір.