UAKinogo.com

Вулиці у вогні (1984) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вулиці у вогні (1984)

Вулиці у вогні (1984)

Дивитися онлайн Вулиці у вогні фільм

Дивитися онлайн «Вулиці у вогні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (21 911 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вулиці у вогні (1984)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди Тома Коді, колишнього солдата і наїмника, який повертається в своє рідне місто Річмонд, щоб врятувати свою колишню дівчину Еллен Ейм. Еллен - знаменита рок-зірка, яку викрав Рейвен Шеддок і його банда мотоциклістів "Бомбардири" під час концерту.

Том отримує допомогу від МакКой, механіка і також колишнього солдата, і Біллі Фіша, менеджера і нового коханця Еллен. Вони проникають в район "Батарея", де переховуються "Бомбардири", і звільняють Еллен з полону. Але Рейвен не збирається здаватися і переслідує їх по вулицях міста.

Том і Еллен знову виявляють почуття один до одного, але їхнє минуле не дає їм бути разом. Том повинен зробити важкий вибір між любов’ю і свободою. А Рейвен готовий на все, щоб помститися Тому за образу. Фінальна битва між ними вирішить долю всіх героїв.