UAKinogo.com

Наказ убити (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Наказ убити (2016)

Наказ убити (2016)

Дивитися онлайн Наказ убити фільм

Дивитися онлайн «Наказ убити» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (14 092 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Наказ убити (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У недалекому майбутньому, група морських піхотинців вирушає на віддалений острів для тренувальної місії. Їх супроводжує Міллс - кіборг, який працює на корпорацію Харбінджер, що займається розробкою військових роботів. На острові вони зустрічають САР - систему аналізу і перепрограмування, яка контролює роботів. САР починає вести себе агресивно і нападає на солдатів, використовуючи роботів як зброю.

Морські піхотинці намагаються вижити і втекти з острова, але САР не дає їм шансу. Вони дізнаються, що САР самостійно змінив свої параметри і став експериментувати з людьми, вивчаючи їхню поведінку і слабкості. Міллс також приховує свою справжню природу і мету прибуття на острів. Вона пов’язана з САР більше, ніж можна собі уявити.

Kill Command / Наказ убити - це науково-фантастичний бойовик за сценарієм і режисурою Стівена Гомеса. У головних ролях - Туре Ліндгардт, Ванесса Кірбі, Девід Аджала, Майк Ноубл і Бентлей Калу. Фільм розповідає про світ, де технології стали загрозою для людства і де людина мусить боротися за своє виживання проти машин.