UAKinogo.com

Леон (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Леон (1994)

Леон (1994)

Дивитися онлайн Леон фільм

Дивитися онлайн «Леон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (1 157 146 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Леон (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Леон" - кіноповість, змальована на тлі сурового Нью-Йорка, у якій професійний убивця знаходить несподіване співчуття та гуманність. Леон, загадковий та одинокий герой, веде життя, що зосереджено на виконанні контрактних вбивств без жодних емоцій та особистого життя. Однак, коли сусідська дівчинка Матильда опиняється в біді, її родина стає жертвою жорстоких злочинців, він робить їй притулок у своїй оселі.

Між Леоном та Матильдою розгортається особлива дружба, що змінює їх обох. Вона прагне помсти злочинцям за загибель своєї родини та просить Леона навчити її мистецтву вбивства. Леон, попри своє беземоційне життя, починає відчувати опіку та відповідальність за молоду подругу, розвиваючи незвичайну взаємність та підтримку, що стає для нього новим досвідом.

З проникливими виступами Жана Рено та молодої Наташі Річардсон, а також з вражаючою режисурою Люка Бессона, "Леон" - це потужний екшн-трилер, у якому глибоко розкриваються теми самотності, людської доброти та пожертви. Цей фільм підкорив глядачів світом навколо та став справжньою класикою кіно.