UAKinogo.com

Ведмежатник / Рахунок (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ведмежатник / Рахунок (2001)

Ведмежатник / Рахунок (2001)

Дивитися онлайн Ведмежатник / Рахунок фільм

Дивитися онлайн «Ведмежатник / Рахунок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.8 (128 901 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ведмежатник / Рахунок (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Нік Уеллс - професійний злодій, який хоче завершити свою кримінальну кар’єру і зосередитися на своєму джазовому клубі в Монреалі. Але його старий друг і партнер Макс пропонує йому останню і найбільшу справу в житті - викрасти надзвичайно цінний скептр французького короля з митного складу в Монреалі.

Нік погоджується на умову, що він буде єдиним, хто знає про місцезнаходження скептра після крадіжки. Але є одне але: Ніку доведеться працювати з Джеком Теллером - молодим і амбітним хакером, який працює на Макса. Джек - геній комп’ютерної технології, але також непередбачуваний і ненадійний. Між Ніком і Джеком виникає конфлікт, який загрожує успіху операції.

The Score / Ведмежатник / Рахунок - це захоплюючий і напружений трилер про те, як два злодії різного покоління і стилю повинні об’єднати свої сили і таланти, щоб виконати найскладніше завдання в своїй кар’єрі. Фільм вражає своїм сильним сюжетом, гострим діалогом і чудовою грою акторів, особливо Роберта Де Ніро у ролі Ніка і Едварда Нортона у ролі Джека.