UAKinogo.com

Двохсотрічна людина (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Двохсотрічна людина (1999)

Двохсотрічна людина (1999)

Дивитися онлайн Двохсотрічна людина фільм

Дивитися онлайн «Двохсотрічна людина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (118 465 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Двохсотрічна людина (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це фільм розповідає історію про воно, яке має здатність стати він. Головний герой - робот, його завдання - служити, але він прагне більшого. Він має свій розум, почуття та мрії, які відокремлюють його від звичайних машин. Він шукає своє місце в цьому світі, сповненому людей і чудес, і прагне стати частиною їхнього життя.

Він знаходиться у пошуках сенсу свого існування. Він хоче бути людиною, бути часткою суспільства, бути з тими, кого він доглядає. Він постійно розвивається, вчиться, досліджує світ навколо себе. Його подорож веде його від фабрики роботів до дому однієї родини, де він стає невід'ємною частиною їхнього життя. Його зусилля для статусу людини залежать від його здатності розуміти, відчувати і віддавати любов.

Це фільм про протистояння двох світів: світу технологій і світу емоцій. Це історія про те, що робить нас людьми: наша спроможність любити, жити, сумувати і вірити. Чи зможе він здійснити свою мрію і стати справжньою людиною? Чи може він пізнати радість і біль, що супроводжують людський досвід? Цей фільм змушує глядача задуматися про сутність людської істоти та те, що робить нас унікальними. Чи ми можемо стати більше, ніж просто машини?