UAKinogo.com

Встигнути до опівночі (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Встигнути до опівночі (1988)

Встигнути до опівночі (1988)

Дивитися онлайн Встигнути до опівночі фільм

Дивитися онлайн «Встигнути до опівночі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (87 235 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Встигнути до опівночі (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про пригоди Джека Уолша - професійного полювача за головами, який отримує завдання від поручителя Едді Москоне - доставити з Нью-Йорка до Лос-Анджелеса Джонатана Мардукаса - колишнього бухгалтера мафії, який втік з-під застави. Уолшу обіцяють за це 100 тисяч доларів, але виявляється, що не тільки він полює на Мардукаса. За ним також слідують його колишній бос Джиммі Серрано, який хоче його убити, агент ФБР Алонзо Мозелі, який хоче його допитати, та конкурент Уолша Марвін Дорфлер, який хоче його перехопити.

Уолш змушений подорожувати з Мардукасом по всій країні різними видами транспорту - літаком, потягом, автобусом, автомобілем та навіть вантажним вагоном. По дорозі вони потрапляють у безліч небезпечних та комічних ситуацій, а також доводяться один одному то друзями, то ворогами. Уолш поступово довідається про причини втечі Мардукаса та його сумління через свою роботу для мафії.

Фiльм знятий Мартiном Брестом за сценарiєм Джорджа Галло. У головних ролях знялися Роберт Де Нiро, Чарльз Гродiн, Яфет Котто, Джон Ештон та Деннiс Фарiна. Фiльм отримав чудовi вiдгуки вiд критикiв та глядачiв та став одним з найкращих комедiйних бойовикiв 1980-х рокiв.