UAKinogo.com

Міський командо (1991) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Міський командо (1991)

Міський командо (1991)

Дивитися онлайн Міський командо фільм

Дивитися онлайн «Міський командо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (10 403 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Міський командо (1991)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фантастична комедія розповідає про пригоди Шепа Ремзі, міжзоряного воїна, який змушений зупинитися на Землі після невдалої місії. Не знаючи звичаїв і правил цивілізованого світу, він потрапляє в різні смішні та небезпечні ситуації, намагаючись захистити слабких і справедливих.

Шеп орендує сарай у подружжя Вілкокс, які не підозрюють про його справжню особистість. Чарлі Вілкокс - невпевнений у собі архітектор, який страждає від тиску свого начальника і дружини. Випадково виявивши космічну зброю Шепа, він починає експериментувати з нею, не здогадуючись про те, що привертає увагу міжгалактичних найманців, які полюють на Шепа.

Чарлі і Шеп стають друзями і допомагають один одному вирішити свої проблеми. Чарлі навчається ставати на захист своїх інтересів, а Шеп - адаптуватися до людського суспільства. Але часу у них мало, бо загроза з космосу все ближче. Дивіться фільм Suburban Commando / Міський командо (1991) і дізнайтеся, чи зможуть вони врятувати Землю!