UAKinogo.com

100 дівчат і одна в ліфті (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 100 дівчат і одна в ліфті (2000)

100 дівчат і одна в ліфті (2000)

Дивитися онлайн 100 дівчат і одна в ліфті фільм

Дивитися онлайн «100 дівчат і одна в ліфті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (23 060 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «100 дівчат і одна в ліфті (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

100 Girls / 100 дівчат і одна в ліфті (2000) - це американський фільм режисера Майкла Девіса, який є романтичною комедією про студента Меттью, який закохується в невідому дівчину під час збою ліфта. Фільм розповідає про його спроби знайти свою кохану серед 100 дівчат, які живуть у жіночому гуртожитку.

Меттью отримує роботу в гуртожитку та починає дружити з різними дівчатами, намагаючись вгадати, хто з них є та, з якою він провів незабутню ніч. Він також отримує поради від свого друга Родні та своєї сестри Венді. Меттью виявляє багато цікавих фактів про життя та психологію дівчат, а також про себе самого.

Фільм є веселим та чарівним фільмом, який показує, як кохання може змінити життя людини. Фільм також є захопливим та оригінальним фільмом, який має багато смішних та несподіваних ситуацій. Фільм отримав позитивні відгуки критиків та глядачів, а також став популярним серед молодої аудиторії.