UAKinogo.com

Іншопланетянин (1982) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Іншопланетянин (1982)

Іншопланетянин (1982)

Дивитися онлайн Іншопланетянин фільм

Дивитися онлайн «Іншопланетянин» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (410 323 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Іншопланетянин (1982)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Іншопланетянин - це фільм про дивовижну дружбу між дитиною і прибульцем з космосу. Коли група вчених прибуває на Землю для дослідження, один з їхніх членів - милий і добрий інопланетянин - випадково залишається на планеті. Він потрапляє до будинку одинокої матері і її трьох дітей, де його знаходить маленький хлопчик Елліот.

Елліот і його сестра і брат приймають інопланетянина як свого друга і називають його Е.Т. Вони ховають його від своєї матері і від урядових агентів, які полюють на нього. Елліот і Е.Т. встановлюють особливий зв’язок, завдяки якому вони можуть відчувати емоції і думки один одного.

Іншопланетянин - це фільм про чудо, любов і пригоди. Фільм наповнений гумором, фантазією і захопленням. Фільм став одним з найуспішніших і найулюбленіших у світовому кінематографі і приніс своєму режисеру Стівену Спілбергу славу генія.