UAKinogo.com

Ця незручна мить / Цей незручний момент (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ця незручна мить / Цей незручний момент (2015)

Ця незручна мить / Цей незручний момент (2015)

Дивитися онлайн Ця незручна мить / Цей незручний момент фільм

Дивитися онлайн «Ця незручна мить / Цей незручний момент» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (9 640 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ця незручна мить / Цей незручний момент (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Серед мальовничих пляжів та засмаглих тіл, розгортається історія Антуана та Лорана, двох давніх друзів, що проводять відпустку на Корсиці разом зі своїми доньками: Лаурою та Марі. Життя стає складним, коли Лоран, піддається спокусі й вступає в романтичні відносини з Лаурою, дочкою його найкращого друга.

Вінні-професія - співак, Антуан - дизайнер, а їхні доньки - на порозі дорослого життя. У цьому потеплінні емоцій, Лоран розуміє, що відносини з Лаурою можуть руйнувати дружбу з Антуаном. Цей незручний момент стає проблемою, яку слід вирішити.

Цей фільм - занурення в проблематику любові, відповідальності та дружби, вивчення складних відносин між батьками та дітьми, друзями та коханцями. Він залишає глядача з проникливим поглядом на людські відносини та вибори, які ми робимо, коли стикаємося з цими незручними моментами.