UAKinogo.com

Тіні забутих предків (1964) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Тіні забутих предків (1964)

Тіні забутих предків (1964)

Дивитися онлайн Тіні забутих предків фільм

Дивитися онлайн «Тіні забутих предків» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (7 481 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Тіні забутих предків (1964)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про трагічну історію кохання між Іваном і Марічкою, які належать до різних гуцульських родів, що ворогують між собою. Їхнє почуття зароджується з дитинства, але не знаходить свого здійснення через смерть батька Івана від руки батька Марічки. Перед весіллям Іван вирушає заробляти гроші, а Марічка гине, намагаючись врятувати загублену вівцю. Іван не може змиритися з втратою і живе у своїх спогадах.

По деякому часу Іван одружується з Палагною, яка прагне мати дитину від нього. Але Іван не любить її і продовжує мріяти про Марічку. Палагна шукає допомоги у мольфара Юрка, який закохується в неї і намагається відвернути її від чоловіка. Іван страждає від галюцинацій і бачить образи своїх померлих близьких. У кнайпі він побачив, як Юрко обнімає Палагну і б’є одного з його друзів. Розлючений Іван хапає сокиру, але отримує смертельний удар від мольфара.

Тіні забутих предків - це фільм режисера Сергія Параджанова за однойменною повістю Михайла Коцюбинського. Це експресивна та колоритна стрічка про гуцульську культуру, її обряди, побут і менталітет. Фільм має багато символічних та метафоричних зображень, які створюють атмосферу магічного реалізму. Фільм отримав численні нагороди на міжнародних кінофестивалях і став класикою українського кіномистецтва.