UAKinogo.com

Планета Ка-ПЕКС (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Планета Ка-ПЕКС (2001)

Планета Ка-ПЕКС (2001)

Дивитися онлайн Планета Ка-ПЕКС фільм

Дивитися онлайн «Планета Ка-ПЕКС» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (185 229 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Планета Ка-ПЕКС (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"K-PAX" - це фільм, що занурює глядача у захоплюючий світ містики, науки та психології. Головний герой, якого звуть Прот, стверджує, що прибув на Землю з далекої планети Ка-ПЕКС. Прот потрапляє у психіатричну клініку, де його стають аналізувати та вивчати.

Психіатр, доктор Марк Пауел, починає працювати з Протом, намагаючись з'ясувати, хто він насправді - інопланетянин чи людина з розладом особистості. Прот вражає своїми знаннями про астрономію та здатністю бачити ультрафіолетове світло, а також позитивно впливає на інших пацієнтів клініки. Доктор Пауел стикається з дилемою: чи повинен він вірити у неймовірне походження Прота чи шукати наукове пояснення?

Фільм "K-PAX" залишає глядачів у невизначеності, пропонуючи роздуми про границі людського розуму, можливості всесвіту та силу віри. Майстерне акторське виконання, глибокий сюжет та емоційний настрій роблять цю картину незабутнім кіносюжетом, який змушує задуматися над величезними можливостями людської душі та космосу.