UAKinogo.com

Диктатор (2012) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Диктатор (2012)

Диктатор (2012)

Дивитися онлайн Диктатор фільм

Дивитися онлайн «Диктатор» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (308 826 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Диктатор (2012)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія, яка сміливо викриває диктаторські режими через призму гумору. Генерал Альладін, самопровозглашений лідер Північної Вадії, має абсолютну владу в своїх руках. Він засмучений тим, що Захід хоче демократизувати його країну, і вирушає до Нью-Йорка, щоб промовити промову в ООН.

Але замість того, щоб захистити своє право на деспотизм, він стає жертвою спроби замаху, здійсненої його ближчим співробітником. Ця подія приводить до того, що диктатор опиняється на вулицях Нью-Йорка без грошей та без впізнаваності. Саме тут він зустрічає зоє, активістку, яка пробуджує в ньому людськість, але і викликає конфлікт з його диктаторськими вподобаннями.

Кінострічка "The Dictator" - це блискуча сатира, в якій використовується гумор, щоб показати абсурд диктаторських режимів і важливість свободи та прав людини. Вона нагадує нам, що навіть в умовах тотального авторитаризму можна знайти місце для любові, доброти і, головне, - сміху.