UAKinogo.com

Біжи, Лоло, біжи (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Біжи, Лоло, біжи (1998)

Біжи, Лоло, біжи (1998)

Дивитися онлайн Біжи, Лоло, біжи фільм

Дивитися онлайн «Біжи, Лоло, біжи» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (199 842 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Біжи, Лоло, біжи (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Біжи, Лоло, біжи» (1998) — це експериментальний трилер німецького режисера Тома Тиквера. Головна героїня фільму — Лола (Франка Потенте), яка має знайти 100 000 марок за 20 хвилин, щоб врятувати життя свого хлопця Манні (Моріц Бляйбтрой), який втратив гроші мафіозі. Фільм складається з трьох варіантів подій, які розгортаються залежно від того, чи встигає Лола до свого батька, президента банку, і чи допомагає він їй.

У першому варіанті Лола добігає до батька, але той відмовляє їй у допомозі і заявляє, що не є її справжнім батьком. Лола разом з Манні грабує супермаркет, але на виході їх зустрічає поліція. Манні кидає пакет з грошима у повітря, і один з поліцейських випадково застрелив Лолу. У другому варіанті Лола запізнюється до батька через те, що її підставляє чоловік з собакою. Вона вириває пістолет у охоронця банку і захоплює гроші силою. Але коли вона майже добралася до Манні, його збиває швидка допомога. У третьому варіанті Лола не встигає до батька, і той потрапляє в аварію. Лола просить Бога про допомогу і заходить у казино. Вона ставить на число 20 і двічі виграє. Потім вона садиться у швидку допомогу і доїжджає до Манні. Виявляється, що бездомний, який забрав пакет з грошима, повернув його Манні. Вони обнімаються і радуються.

Фільм «Біжи, Лоло, біжи» — це не тільки захоплюючий трилер, але й философська роздум про роль випадку і вибору у людському житті.