UAKinogo.com

Перлина Нілу (1985) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Перлина Нілу (1985)

Перлина Нілу (1985)

Дивитися онлайн Перлина Нілу фільм

Дивитися онлайн «Перлина Нілу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (58 083 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Перлина Нілу (1985)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Перлина Нілу - це захоплююча пригодницька комедія, що розповідає про подорож журналістки Джоан Вайлдер та авантюриста Джека Колтона до Північної Африки. Після того, як Джоан отримує запрошення від султана Омара на інтерв’ю, вона вирішує взяти Джека з собою, але їхні плани змінюються, коли вони зустрічають загадкового льотчика Ральфа.

Ральф пропонує Джоан і Джеку допомогти йому врятувати свого друга Тарака, який є правителем маленької країни Кейра. Тарак ув’язнений Омаром, який хоче заволодіти легендарною Перлиною Нілу - давнім артефактом, що надає владу над усіма племенами регіону. Джоан і Джек погоджуються долучитися до місії Ральфа, але не знають, що вони потраплять у безліч небезпечних та смішних ситуацій.

Перлина Нілу - це фільм про кохання, дружбу, пригоди та гумор. Він захоплює глядача своїм динамічним сюжетом, чарівною атмосферою Африки та чудовою грою акторів. Це фільм, який можна переглядати знову і знову, і кожного разу відкривати для себе щось нове.