UAKinogo.com

Гаррі і Гендерсони (1987) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гаррі і Гендерсони (1987)

Гаррі і Гендерсони (1987)

Дивитися онлайн Гаррі і Гендерсони фільм

Дивитися онлайн «Гаррі і Гендерсони» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.0 (36 350 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гаррі і Гендерсони (1987)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про комедійну фантастичну історію сім’ї Гендерсонів, яка під час повернення з походу в лісі збиває своїм автомобілем Саскуотча - легендарну істоту, схожу на величезного волохатого людиноподібного. Вважаючи його мертвим і сподіваючись на славу і багатство, вони прив’язують його до даху свого авто. Але виявляється, що Саскуотч живий і дуже добрий. Вони називають його Гаррі і приймають до своєї сім’ї, намагаючись приховати його від усіх.

Фільм знятий режисером Вільямом Деаром за сценарієм Вільяма Деара, Вільяма Е. Мартіна і Езри Д. Раппапорта. У головних ролях знялися Джон Літгоу, Мелінда Діллон, Дон Амече, Девід Саше, Маргарет Лангрік, Джошуа Рудой і Лейні Казан. Ствен Спилберг був невказаним виконавчим продюсером фільму, а Рік Бейкер створив макет і дизайн Гаррі. Фільм має багато гумористичних сцен про труднощі адаптації Гаррі до міського життя.

Фільм став одним з найпопулярніших фантастичних фільмів 1987 року, заробивши понад 50 млн доларів. Він також отримав премію «Оскар» за кращий грим і став основою для однойменного телесеріалу. Фільм є одним з найкращих прикладів жанру сімейної комедії і має багато прихильників по всьому світу.