UAKinogo.com

Містер Бін в Америці (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Містер Бін в Америці (1997)

Містер Бін в Америці (1997)

Дивитися онлайн Містер Бін в Америці фільм

Дивитися онлайн «Містер Бін в Америці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (106 051 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Містер Бін в Америці (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Містер Бін в Америці (1997) - це комедійний фільм, який є екранізацією популярного британського серіалу Містер Бін, створеного Роуеном Еткінсоном і Річардом Кертісом. У фільмі Еткінсон знову виконує роль незграбного і безглуздого Містера Біна, який потрапляє в різні смішні та незручні ситуації. Режисером фільму є Мел Сміт, а сценаристами - Роуен Еткінсон, Річард Кертіс і Робін Дрисколл. У фільмі також грають Пітер МакНикол, Памела Рид, Гарріс Юлін і Берт Рейнольдс.

Сюжет фільму розповідає про те, як Містер Бін працює охоронцем у Національній галереї в Лондоні, де викликає лише незадоволення своїми дрімотливими і недбалими діями. Коли до галереї прибуває знаменитий портрет Джеймса Мак-Нейла Вистлера “Мати Вистлера”, який має бути переданий до Лос-Анджелеса, керівництво галереї вирішує позбутися Містера Біна і посилає його до США під виглядом визначного експерта з мистецтва. Там Містера Біна зустрічає куратор Девид Ленглей, який запрошує його до свого будинку. Але Містер Бін швидко руйнує всю домашню затишок і майже знищує цінний портрет.

Фільм є комедією помилок і непорозумінь, яка демонструє безграмотність і неадекватну поведінку Містера Біна в реальному світі. Формат фильму включає як довгий сюжет, так і окреми скетчи, як у сериале. Фильм має багато ситуацыйного та физичного гумору, а також пародию на американську культуру і стиль життя. Фильм отримав позитивни вiдгуки вiд критикiв i глядачiв i став одним з найбiльш касових фильмiв 1997 року.