UAKinogo.com

Виховання Арізони (1987) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Виховання Арізони (1987)

Виховання Арізони (1987)

Дивитися онлайн Виховання Арізони фільм

Дивитися онлайн «Виховання Арізони» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (140 490 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Виховання Арізони (1987)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Герберт Макдоннелл, прозваний Хай, - злодій магазинів, який часто потрапляє до в’язниці. Едвіна, прозвана Ед, - поліцейська, яка займається фотографуванням затриманих. Вони закохуються одне в одного і одружуються. Але їх щастя тіниться тим, що Ед не може народити дитину.

Коли вони дізнаються, що багата сім’я Арізона народила п’ятірню, вони вирішують викрасти одного з немовлят і виховувати його як свого. Вони обирають хлопчика Натана-молодшого і тікають з ним до свого трейлера. Але їхнє життя перетворюється на хаос, коли за ними починають полювати батьки Натана, два побратими Хая, які втекли з в’язниці, і безжальний наємник з мотоциклом.

Хай і Ед намагаються справитися з усіма труднощами і виховати Натана-молодшого як гарного хлопчика. Але коли вони потрапляють у смертельну небезпеку через свої дурні вчинки, вони усвідомлюють, що не можуть бути гідними батьками для Натана. Вони повертають його до справжньої сім’ї і сподіваються на краще майбутнє для всіх.