UAKinogo.com

Правдива терапія (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Правдива терапія (2023)

Правдива терапія (2023)

Дивитися онлайн Правдива терапія серіал

Дивитися онлайн «Правдива терапія» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (11 697 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Правдива терапія (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Правдива терапія - це комедійний серіал, який розповідає про Джиммі - лікаря, який намагається змиритися зі смертю дружини, залишаючись при цьому батьком, другом і терапевтом. Серіал є проектом Apple TV+ та створений Джейсоном Сігелом. У головних ролях знялися Джейсон Сігел, Джессіка Вільямс та Харрісон Форд.

Серіал показує, як Джиммі вирішує змінити своє ставлення до життя і до людей, які його оточують. Він починає говорити правду всім і завжди, незалежно від наслідків. Він сподівається, що таким чином він зможе допомогти собі і іншим вирішити свої проблеми та конфлікти. Але чи буде його правдива терапія ефективною і безпечною?

Серіал також показує, як Джиммі намагається жити звичайним життям - ходити на роботу, доглядати за сином, спілкуватися з друзями. Вони також мають свої проблеми, секрети та мрії. Серіал Правдива терапія - це смішне та зворушливе шоу, яке показує, що правда - це не завжди легкий вибір.