UAKinogo.com

Мулан (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мулан (2020)

Мулан (2020)

Дивитися онлайн Мулан фільм

Дивитися онлайн «Мулан» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (148 849 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мулан (2020)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Захоплююча екранізація легенди про хоробру дівчину Мулан, яка віддана своїй родині та нації. Дія фільму відбувається в Китаї, де імператор віддає указ про мобілізацію одного чоловіка з кожної родини для захисту країни від загрози з боку загарбників. Мулан, знаючи, що її старий та хворий батько не витримає військових навантажень, приймає важке рішення – вона прикидається чоловіком, щоб замість батька вступити в армію та відстояти свою родину та країну.

Під чужим ім'ям та в образі воїна Мулан долає безліч випробувань, вчиться бойовому мистецтву та проходить шлях від несміливого новобранця до одного з найкращих воїнів у своєму загоні. Вона зустрічає друзів, ворогів і знаходить в собі силу відстояти свої принципи та ідеали. Але чи зможе Мулан зберегти свій секрет та повернутися додому з честю, коли війна закінчиться?

Фільм "Мулан" – це динамічна пригодницька історія про відвагу, самопожертву та вірність традиціям, яка надихає глядачів на подвиги та вчить знаходити в собі силу для зміни світу на краще. Захоплюючий сюжет, візуальні ефекти та чудова гра акторів роблять цей фільм незабутнім переживанням для всієї родини.