UAKinogo.com

Острів проклятих (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Острів проклятих (2010)

Острів проклятих (2010)

Дивитися онлайн Острів проклятих фільм

Дивитися онлайн «Острів проклятих» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (1 307 366 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Острів проклятих (2010)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Острів проклятих (2010) - це психологічний трилер, знятий за романом Денніса Легана. Фільм розповідає про розслідування справи про зникнення пацієнтки з психіатричної лікарні на острові Шаттер. Головними героями є агенти ФБР Тедді Деніелс і Чак Оул, які прибувають на острів, щоб допитати персонал і пацієнтів.

Але незабаром вони розуміють, що на острові відбуваються дивні і страшні речі. Вони стикаються з брехнею, маніпуляціями і таємницями. Вони також починають втрачати контроль над своїм розумом і реальністю. Вони підозрюють, що на острові проводяться жорстокі експерименти над людьми і що вони самі можуть бути частиною цього плану.

Острів проклятих (2010) - це фільм, який тримає глядача в напрузі до самого кінця. Фільм має багато несподіваних поворотів сюжету і шокуючих відкриттів. Фільм також має чудовий акторський склад, серед якого виділяються Леонардо Ді Капріо і Марк Руффало у головних ролях. Це фільм для тих, хто любить заплутані і загадкові історії.