UAKinogo.com

Мабуть Боги з'їхали з глузду (1980) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Мабуть Боги з'їхали з глузду (1980)

Мабуть Боги з'їхали з глузду (1980)

Дивитися онлайн Мабуть Боги з'їхали з глузду фільм

Дивитися онлайн «Мабуть Боги з'їхали з глузду» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (56 692 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Мабуть Боги з'їхали з глузду (1980)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цій комедії режисера Джеймі Юйса переплітаються долі трьох різних груп людей: племені бушменів, що живе в пустелі Калахарі, журналістки Кейт Томпсон, яка працює військовим вчителем у сусідньому містечку, та ботаніка Ендрю Стейнера, який досліджує флору регіону. Все починається з того, що один з бушменів знаходить порожню пляшку з-під кока-коли, яку кинув з літака пілот. Бушмени вважають пляшку подарунком від богів і починають використовувати її для різних цілей. Але скоро вони усвідомлюють, що пляшка приносить лише сварки та розбрат у їхньому мирному суспільстві.

Бушмен вирішує повернути пляшку богам і вирушає у довгу подорож до краю світу. По дорозі він зустрічає Кейт і Ендрю, які також опинилися у складних ситуаціях. Кейт намагається навчити дитячий клас африканських солдат, але стикається з їхньою непослухом та незрозумінням. Ендрю потрапляє у полон до групи повстанців, які планують здійснити терористичний акт. Бушмен допомагає обом вирішити їхні проблеми і продовжує свою мету.

Цей фільм є сатирою на сучасне суспільство і його контраст з первісною культурою бушменів. Фільм показує, як простота та гармонія можуть переважати над складністю та конфліктом. Фільм також має багато смішних сцен і гумористичних діалогів, які роблять його захоплюючим і розважальним для глядача.